آموزشگاه تخصصی زبان انگلیسی
آیلتس پاپ

رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک 1 جدول

یکی از سوالات رایتینگ آیلتس آکادمیک، رایتینگ جدول  table است . در این نوع رایتینگ اطلاعات در جدولی با عنوان خاص و دسته بندی به صورت عدد و رقم داده می شود. رایتینگ شما باید حداقل ۱۵۰ کلمه داشته باشد  و بهتر است ۲۰ دقیقه از زمان هر دو رایتینگ را به این موضوع اختصاص دهید.

مراحل نوشتن رایتینگ  جدول

مرحله اول نوشتن رایتینگ برنامه ریزی است.این مرحله حدود 2 الی 3 دقیقه وقت نیاز دارد.

گام اول- سوال را با دقت بخوانید. باید به طور دقیق و کامل بررسی کنید که اعداد و اطلاعاتی که در جدول در اختیار شما گذاشته شده نشانگر چه مواردی است .

گام دوم- اطلاعات مهم مربوط به شباهت‌ها، تفاوت‌هایی را که تصمیم دارید درباره آن بنویسید را انتخاب و دسته بندی کنید. انتخاب اطلاعات مهمترین قسمت رایتینگ شما است  چرا که زمان برای نوشتن تمام جزئیات جدول را نخواهید داشت.

گام سوم– تعداد پاراگراف ها را تعیین کنید واطلاعات خود برای هر پاراگراف را دسته بندی کنید . لغات متنوع و گرامر متناسب با موضوع داده شده را در نظر بگیرید. سعی کنید تا جای ممکن از لغات و اصطلاحات آکادمیک و رسمی استفاده کنید. ا تکرار بیش از حد یک لغت و استفاده از جملات با ساختار گرامری ساده نمره چندانی نخواهد گرفت.

گام چهارم- شروع به نوشتن کنید.شما باید حداقل  150 کلمه در20 دقیقه بنویسید.

گام پنجم- در چند دقیقه آخر رایتینگ خود را با دقت مطالعه کنید .املا کلمات و گرامر و همچنین علایم نگارشی را هم در این مرحله باید بررسی کنید.

نحوه نوشتن رایتینگ جدول

رایتینگ شما باید شامل چهار پاراگراف باشد.

پاراگراف اول :Introduction

در این پاراگراف لازم است که صورت سوال را پارافریز یعنی بازنویسی کنید. شما باید در ساختار و ترکیب کلمات با استفاده از کلمات هم معنی تغییر ایجاد کنید بدون اینکه در  معنی و مفهوم تغییری ایجاد شود.

پاراگراف دوم : Overview

در این پاراگراف باید نکات مهم جدول را بنویسید. در این پاراگراف از آوردن اعداد، درصد، و آمار و ارقام خودداری کنید. خیلی وارد جزئیات نشوید نهایتا ۲ تا ۳ جمله بنویسید چون تنها  یک خلاصه ی کلی است..  استفاده از صفات مقایسه ای و عالی مناسب است. این پاراگراف را با  کلمه ی overall  که به معنی در کل است شروع کنید.

پاراگراف سوم :Body 1

در پاراگراف سوم روند تغییرات را با جزییات اعداد و ارقام مربوط به هر کدام را می نویسیم و موارد و اطلاعات داده شده را با یکدیگر مقایسه میکنیم.

پاراگراف چهارم : Body 2

در پاراگراف چهارم  روند تغییرات و تفاوت ها و شباهت ها ی موارد داده شده را با جزییات اعداد و ارقام مربوط به هر کدام را انتخاب می کنیم ومینویسیم.

یادگیری لغات و عبارات مهم برای توصیف جدول

در اینجا چند نمونه رایتینگ تسک 1آکادمیک  جدول برای شما به همراه نمونه پاسخ آورده ایم و همچنین نمونه هایی از تست سال اخیر2021 از کتاب کمبریج آیلتس آکادمیک  16 برای تمرین شما گذاشته شده است.

باز کردن چت